Bijgebouwen & overkappingen

Ontwerpen, produceren en plaatsen…

o

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van eikenhouten bijgebouwen. Eikenhouten bijgebouwen kunnen wij produceren volgens de traditionele methode: met pen en gat verbinding.

 

Naast de zeer luxueuze eikenhouten uitvoeringen leveren wij de genoemde bijgebouwen ook in andere houtsoorten zoals douglas, red cedar en vuren. Wij kunnen ook de prijzen van verschillende houtsoorten voor u naast elkaar leggen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 

Bijgebouwen die wij reeds geleverd hebben zijn o.a. poolhouses, carports, overkappingen en schuren. Op deze website treft u foto impressies aan van reeds opgeleverde gebouwen.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken, deze wensen zetten wij dan om in een tekening en een vrijblijvende offerte. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om zelf een ontwerp te maken en aan ons toe te sturen.

 

Wij maken al onze bijgebouwen in eigen werkplaats en kunnen deze zowel in bouwpakket vorm leveren als volledig bij u op locatie plaatsen.

 

Naast de luxueus uitgevoerde bijgebouwen kunt u bij ons ook terecht voor standaard tuinhuizen, uitgevoerd in vurenhout, welke wij niet in eigen fabriek vervaardigen maar aan u op bestelling kunnen leveren en wij inkopen bij een betrouwbare leverancier. Deze tuinhuizen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.Neem contact met ons op voor de actuele Tuindeco folder.

 

Nieuw – Douglas bouwpakket

Op maat,  zowel fijnbezaagd als geschaafd, met duidelijke opbouwbeschrijving zoals u zelf het bijgebouw eenvoudig kunt opbouwen!

U koopt bij ons al een bouwpakket exclusief dakbedekking van 3 x 4 m voor € 1.200,00 exclusief dakbedekking en € 1.400,00 inclusief dakbedekking

Douglas hout los? Zie de prijslijst op de pagina ‘Hout’