Hout

Assortiment

o

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van eikenhout en douglas. Zowel voor binnen gebruik als buiten gebruik. Het assortiment dat wij kunnen leveren is zeer ruim. Wij leveren zowel uit voorraad als op bestelling tegen scherpe prijzen.

De link naar onze actuele prijslijst:

Prijzen douglas particulieren maart 2023

Op deze prijslijst vindt u slechts een deel uit ons assortiment. Voor alle andere afmetingen, vragen of bestellingen kunt u ons altijd contacteren.

Nieuw – Douglas bouwpakket

Op maat,  zowel fijnbezaagd als geschaafd, met duidelijke opbouwbeschrijving zoals u zelf het bijgebouw eenvoudig kunt opbouwen!

U koopt bij ons een bouwpakket (inclusief of exclusief dakbedekking) voor een zeer scherpe prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Eikenhout voor binnengebruik

Denk hierbij aan plinten, vloerdelen, planken en balken, waaronder voor het maken van trappen, tafels en andere meubelen.

Eikenhout en douglas voor buiten gebruik

Denk hierbij aan planken en balken voor het vervaardigen van terrassen, erfafscheidingen zoals schuttingen en hekken, poorten en bijgebouwen.

Overige

Staat het door u gewenste product niet in het rijtje, dan wel wenst u een andere houtsoort? Ook dan kunt u met ons contact opnemen, wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.