Hout

Assortiment

o

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van eikenhout en douglas. Zowel voor binnen gebruik als buiten gebruik. Het assortiment dat wij kunnen leveren is zeer ruim. Wij leveren zowel uit voorraad als op bestelling tegen scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nieuw – Douglas bouwpakket

Op maat,  zowel fijnbezaagd als geschaafd, met duidelijke opbouwbeschrijving zoals u zelf het bijgebouw eenvoudig kunt opbouwen!

U koopt bij ons al een bouwpakket exclusief dakbedekking van 3 x 4 m voor € 1.200,00 exclusief dakbedekking en € 1.400,00 inclusief dakbedekking

Douglas hout los? Zie onderstaande prijslijst!

Eikenhout voor binnengebruik

Denk hierbij aan plinten, vloerdelen, planken en balken, waaronder voor het maken van trappen, tafels en andere meubelen.

Eikenhout en douglas voor buiten gebruik

Denk hierbij aan planken en balken voor het vervaardigen van terrassen, erfafscheidingen zoals schuttingen en hekken, poorten en bijgebouwen.

Overige

Staat het door u gewenste product niet in het rijtje, dan wel wenst u een andere houtsoort? Ook dan kunt u met ons contact opnemen, wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.